Секрети приготування смачних млинців на молоці
У кожної господині свої хитрощі і секрети приготування. Багато я розкрила у статті, але хочеться додати ще кілька
- Для приготування сонечок можна використовувати борошно різних видів — кукурудзяне, пшеничну, гречану, рисову, вівсяну.
- Ще один нюанс, який треба запам’ятати, перед тим як починати місити тісто, потрібно обов’язково просіяти борошно. При цьому віддаляються сторонні домішки, а продукт, насичується повітрям.
- І ще пам’ятайте, чим більше яєць, тим щільніше тісто. Чим менше – тим більше м’якою і ноздреватой буде випічка. Але це все справа смаку.
- І не переживайте, якщо перший млинець не вдався – це звичайна історія буває з усіма. Позбавляємося від нього, протираємо сковорідку олією і вже в наступний раз у нас все вийде.
Сподіваюся, рецепти вам сподобалися. Робіть закладки, діліться ними з друзями в соц. мережах.