Млинці на кефірі: рецепти тонких млинців з дірочками

Заварні млинці млинці на кефірі з дірочками

Такі сонечка дуже добре підійдуть для фарширування м’ясом, сиром і т. д. Для цього викладаємо улюблену вами начинку на припечену бік, загортаємо конвертиком і обсмажуємо в маслі з двох сторін. Спробуйте і вам сподобається.

Інгредієнти:

  • 300-400 мл кефіру
  • 300 мл води (окріп)
  • 2 яйця
  • 1-2 с. л. цукру
  • ½ Ч. л. соди
  • 200 – 300 р. борошна
  • 2 – 3ст. л. соняшникової олії
  • сіль на кінчику ножа

Спосіб приготування:

Виливаємо кисломолочний напій в чашу. Потім підігріваємо його мікрохвильовці буквально секунди. Закидаємо в нього соду. Перемішуємо вміст і відставляємо на кілька хвилин. Після цього додаємо до нього яйця, цукор, сіль. Все це ми добре збовтуємо.

Далі вводимо маленькими порціями просіяне борошно. Не забуваємо кожен раз, перемішувати продукти. Виливаємо тісто гарячу воду, рослинне масло і найголовніше в нашій роботі працювати міксером до однорідної консистенції.

На цьому підготовчі роботи закінчилися. Приступаємо до найприємнішого. Випікаємо кругляш на добре розігрітій сковороді, змащеній жиром з двох сторін до готовності.

Але ви особливо не розслабляйтеся. На це йде менше хвилини. Викладаємо на плоску тарілку, змащуємо для соковитості соняшниковою олією. Приємного апетиту.