Млинці на кефірі: рецепти тонких млинців з дірочками

Відео, про те як приготувати млинці

Якщо у Вас залишилися питання про те, яким має бути тісто для наших мереживних сонечок, подивіться наступне відео.

Я постаралася розкрити невеликі хитрощі випічки тонких млинчиків в кожному рецепті.

Але все ж напишу окрему пам’ятку для початківців господарок.

Щоб результат нас порадував, бажано дотримуватися деяких рекомендацій:

  • треба пам’ятати: чим більше яєць, тим щільніше тісто. Чим менше – тим більше вони м’якими і ажурними будуть млинці;

  • просіяти борошно варто — тісто буде більш легким;
  • для випічки тонких смачненького – тісто має бути як рідка сметана;
  • Користуватися краще посудом з антипригарним покриттям або добре обпаленої чавунної. Але нічого страшного, якщо їх немає в наявності. Головне, щоб дно було рівним по можливості товстим.

Сподіваюся, пост будемо вам корисний. Випікайте, діліться в соц. мережах.