Відео, про те як приготувати млинці
Якщо у Вас залишилися питання про те, яким має бути тісто для наших мереживних сонечок, подивіться наступне відео.
Я постаралася розкрити невеликі хитрощі випічки тонких млинчиків в кожному рецепті.
Але все ж напишу окрему пам’ятку для початківців господарок.
Щоб результат нас порадував, бажано дотримуватися деяких рекомендацій:
- треба пам’ятати: чим більше яєць, тим щільніше тісто. Чим менше – тим більше вони м’якими і ажурними будуть млинці;
- просіяти борошно варто — тісто буде більш легким;
- для випічки тонких смачненького – тісто має бути як рідка сметана;
- Користуватися краще посудом з антипригарним покриттям або добре обпаленої чавунної. Але нічого страшного, якщо їх немає в наявності. Головне, щоб дно було рівним по можливості товстим.
Сподіваюся, пост будемо вам корисний. Випікайте, діліться в соц. мережах.