Салати на Великдень 2020: прості і смачні рецепти

«Обжорка» з куркою, грибами і солоними огірками

Таке блюдо можна приготувати також з солоними грибами, свіжими. Дуже ситне частування. Простий рецепт, найголовніше, всі продукти доступні. Якщо віддаєте перевагу свіжі гриби, бажано додати смажену цибулю.

Інгредієнти:

  • 1 б. маринованих опеньків
  • 200 р. солоні огірки
  • 300-400 р. куряче філе
  • 500-600 р. картоплі
  • зелень (цибуля, петрушка)
  • майонез
  • чорний перець за смаком

Спосіб приготування:

Гриби виймаємо з банки і зливаємо з них рідина. Потім промиваємо й обсушуємо всі продукти. Відварюємо заздалегідь філе, картоплю до готовності. Нарізаємо картоплю кубиками. Солоні огірки подрібнюємо.

Потім також чинимо з куркою, цибулею, петрушкою.

Висипаємо всі підготовлені компоненти в салатник.

Додаємо майонез і перець чорний мелений. Масу перемішуємо.

Потім беремо порційне кільце. Ставимо його на плоске блюдо. І викладаємо в нього нашу заготовку. Намагаємося суміш ущільнювати, щоб страва не розсипалося. Після того, як заповнимо форму. Акуратно знімаємо її. Верх прикрашаємо. Даємо трохи виробу постояти деякий час. Готове. Приємного апетиту!