«Обжорка» з куркою, грибами і солоними огірками
Таке блюдо можна приготувати також з солоними грибами, свіжими. Дуже ситне частування. Простий рецепт, найголовніше, всі продукти доступні. Якщо віддаєте перевагу свіжі гриби, бажано додати смажену цибулю.
Інгредієнти:
- 1 б. маринованих опеньків
- 200 р. солоні огірки
- 300-400 р. куряче філе
- 500-600 р. картоплі
- зелень (цибуля, петрушка)
- майонез
- чорний перець за смаком
Спосіб приготування:
Гриби виймаємо з банки і зливаємо з них рідина. Потім промиваємо й обсушуємо всі продукти. Відварюємо заздалегідь філе, картоплю до готовності. Нарізаємо картоплю кубиками. Солоні огірки подрібнюємо.
Потім також чинимо з куркою, цибулею, петрушкою.
Висипаємо всі підготовлені компоненти в салатник.
Додаємо майонез і перець чорний мелений. Масу перемішуємо.
Потім беремо порційне кільце. Ставимо його на плоске блюдо. І викладаємо в нього нашу заготовку. Намагаємося суміш ущільнювати, щоб страва не розсипалося. Після того, як заповнимо форму. Акуратно знімаємо її. Верх прикрашаємо. Даємо трохи виробу постояти деякий час. Готове. Приємного апетиту!