Салати на Великдень 2020: прості і смачні рецепти

Салат «Великодній вінок»

Таке блюдо ніхто не залишить без уваги своїм виглядом. А один раз спробувавши, ви не відмовте собі в задоволенні приготувати його ще не один раз.

Інгредієнти:

  • 2 шт. вареної картоплі
  • 300 гр. печериць (свіжих)
  • 4-5 яєць
  • 200 р. сиру
  • 2 шт. моркви
  • 250 р. м’ясо відварне
  • 350 р. майонез
  • Зелень
  • яйця перепелині для прикраси
  • 4 ст. л. оливкової олії (будь-без запаху)

Спосіб приготування:

Готуємо продукти: миємо, чистимо, відварюємо.

Нарізаємо гриби, моркву натираємо на тертці.

Обсмажуємо їх окремо. Смажимо до м’якості. Відварену картоплю і яйця натираємо на крупній тертці окремо. Додаємо майонез і перемішуємо. Відварне м’ясо нарізаємо дрібними шматочками. Сир натираємо на середній тертці. Викладаємо шарами. На плоске блюдо по центру ставимо склянку (змастимо зовні рослинним маслом).

1 шар — картопля

2 шар — гриби

3 шар — морква

4 шар — м’ясо змащуємо майонезом

5 шар — яйця

6 шар — сир

Для прикраси перепелині яйця. Відварюємо, чистимо і пофарбуємо (можна харчовими барвниками).

Прибираємо склянку. У центр блюда кладемо зелень і яйця. Краї прикрашаємо половинками яєць. Готове.