Салат «Великодній вінок»
Таке блюдо ніхто не залишить без уваги своїм виглядом. А один раз спробувавши, ви не відмовте собі в задоволенні приготувати його ще не один раз.
Інгредієнти:
- 2 шт. вареної картоплі
- 300 гр. печериць (свіжих)
- 4-5 яєць
- 200 р. сиру
- 2 шт. моркви
- 250 р. м’ясо відварне
- 350 р. майонез
- Зелень
- яйця перепелині для прикраси
- 4 ст. л. оливкової олії (будь-без запаху)
Спосіб приготування:
Готуємо продукти: миємо, чистимо, відварюємо.
Нарізаємо гриби, моркву натираємо на тертці.
Обсмажуємо їх окремо. Смажимо до м’якості. Відварену картоплю і яйця натираємо на крупній тертці окремо. Додаємо майонез і перемішуємо. Відварне м’ясо нарізаємо дрібними шматочками. Сир натираємо на середній тертці. Викладаємо шарами. На плоске блюдо по центру ставимо склянку (змастимо зовні рослинним маслом).
1 шар — картопля
2 шар — гриби
3 шар — морква
4 шар — м’ясо змащуємо майонезом
5 шар — яйця
6 шар — сир
Для прикраси перепелині яйця. Відварюємо, чистимо і пофарбуємо (можна харчовими барвниками).
Прибираємо склянку. У центр блюда кладемо зелень і яйця. Краї прикрашаємо половинками яєць. Готове.