Швидкий святковий і ніжний залат на Великдень з куркою і сиром
Назва цього частування говорить про його смак. Виглядає вона чудово. Це дуже ніжне і смачне блюдо. Створює прекрасний весняний настрій. Ваші гості та домочадці залишаться задоволені.
Інгредієнти:
- 300 р. куряча грудка ( копчена)
- 2 – 3 огірка (свіжого)
- 1-2 зуб. часнику (за бажанням)
- 5 шт. яєць
- 200 г сир
- майонез, сіль, перець
Спосіб приготування:
Натираємо сир на крупній тертці і викладаємо його в зручну чашку.
У майонез додаємо часник (за бажанням). Перемішуємо. Беремо кулінарне кільце, встановлюємо його на плоску тарілку.
Кожен шар ущільнюємо.
1 шар — грудку подрібнюємо кубиками. Укладаємо її у форму. Змащуємо зверху майонезом з часником.
2 шар — чисті огірки нарізаємо тонкою соломкою. Також змащуємо соусом. Але це ви можете робити за бажанням.
3 шар — сир натираємо на крупній тертці.
4 шар — перетерті на крупній тертці білки.
Змащуємо майонезом. Посолити, поперчити.
5 шар — подрібнюємо на дрібній тертці жовтки.
Прибираємо кільце. Бока заготовки змащуємо майонезом і прикрашаємо їх жовтками з допомогою ложки. Зверху посипаємо подрібненою зеленню.