Салати на Великдень 2020: прості і смачні рецепти

«Цезар» з куркою і сухариками

У цьому прекрасному і смачний рецепт ми будемо використовувати перепелині яйця. З них ми будемо робити прикраса страви. Сир і соус додадуть частування пікантний смак.

Інгредієнти:

  • 1 шт. філе куряче
  • салат листовий
  • 100 р. батон
  • 5 шт. яйця перепелині
  • 5 помідор (черрі)
  • 100 р. сир «Пармезан»
  • соус «Цезар»
  • сіль

Спосіб приготування:

Варимо яйця до готовності (10 хвилин).

В першу чергу приготуємо сухарики. Для цього нарізаємо батон маленькими кубиками.

Потім викладаємо їх на суху сковорідку і обсмажуємо на середньому вогні. Перекладаємо на тарілку і залишаємо остигати. Далі, промиємо і злегка обсушуємо філе. Подрібнюємо на дрібні шматочки. Викладаємо їх на розігріту жаровню. Трохи підсолюємо і смажимо до золотистої скоринки.

Після цього також треба почекати, коли вони охолонуть. Нарізаємо помідори невеликими шматочками. Сир ріжемо тонкими слайсами. На тарілку викладаємо шматочками листя салату (рвемо руками).

На них покласти куряче м’ясо, помідори, сухарі, пластини сиру. Додаємо соус. Все перемішуємо. Зверху викладаємо половинки яєць. Готове. Приємного апетиту.