Рецепти паски з родзинками

Дуже пишний паска з родзинками в хлібопічці

Завжди кажу велике спасибі тим, хто придумав кухонну техніку в допомогу господиням. Вона сама все зробить, а нам залишається тільки закласти всі продукти в чудо піч.

Інгредієнти;

  • 500 р. пшеничного борошно
  • 250 мл молоко
  • 1/2 ч. л. сіль
  • 1 яйце + 1 для змазування поверхні
  • 2 ч. л. дріжджі (сухі)
  • 1 п. ванільного цукру (ваніліну)
  • лимонна цедра (за бажанням)
  • 50-100 р. цукор
  • 50 р. вершкове масло розм’якшити)
  • 30-50 р. цукати (за бажанням)
  • 70 -100 р. ізюм

Спосіб приготування:

Промиваємо родзинки, даємо йому настоятися в гарячій воді 30 хвилин. Потім обсушуємо. Дістаємо з холодильника вершкове масло і залишимо його розм’якшуватися при кімнатній температурі.

Підігріваємо молоко (30 °С). Виливаємо його в чашу каструлі. Розбиваємо туди 1 яйце. Додаємо в помічницю продукти за рецептом — звичайний цукор, ваніль, сіль, розм’якшене вершкове масло, родзинки, цукати, цедру, борошно дріжджі.

Далі встановлюємо ємність в хлібопічку. Закриваємо кришку. Вибираємо програму «Здоба», встановлюємо вага (1 кг), середня скоринка. Натискаємо кнопку «Старт». Готуватися частування буде 3,5 години. Можемо відпочивати. Тим і хороша така помічниця, склали всі інгредієнти, а далі вона сама все зробить.

За годину до закінчення роботи, відкриваємо грубку і змащуємо кекс зверху збитим яйцем. Робити це треба дуже швидко.

Закриваємо кришку і продовжуємо спостерігати за процесом випічки. Після відключення програми. Виймаємо символ свята. Даємо йому охолонути.

Залишилося тільки зробити нашу випічку більш ошатною і святковою.