Рецепт приготування риби у фользі, щоб вона була соковитою
Приготовлена таким способом частування буде надзвичайно смачною. Час випікання залежить від розміру продукту. Для приготування не знадобиться багато компонентів, і вони завжди доступні.
Інгредієнти:
- 2 шт. скумбрія
- сіль
- приправа
- соняшникова олія
Спосіб приготування:
Очищаємо основний продукт від всього зайвого (нутрощі, зябра). Добре промиваємо.
Деко застеляємо фольгою. Укладаємо на неї рибку. Посолити, поперчити за смаком, додамо приправу. Потім поллємо рослинним маслом і лимонним соком. Розітремо все на поверхні і всередині теж.
Загортаємо страву в блискучий матеріал і підверніть краю.
Фольгу викладаємо блискучою стороною до риби, так як через матову оболонку буде надходити тепло до запекаемому продукту. Завдяки, чому частування запечеться швидше і буде соковитим.
Ставимо страву в розігріту духовку. Запікаємо до готовності(20-30 хвилин) при температурі 180 градусів С. Після цього виймаємо з печі смачне частування, викладаємо на тарілочку. І подаємо до столу з будь-яким гарніром. Приємного апетиту.