Скумбрія, запечена в духовці швидко і смачно — прості рецепти приготування

Рецепт приготування риби у фользі, щоб вона була соковитою

Приготовлена таким способом частування буде надзвичайно смачною. Час випікання залежить від розміру продукту. Для приготування не знадобиться багато компонентів, і вони завжди доступні.

Інгредієнти:

  • 2 шт. скумбрія
  • сіль
  • приправа
  • соняшникова олія

Спосіб приготування:

Очищаємо основний продукт від всього зайвого (нутрощі, зябра). Добре промиваємо.

Деко застеляємо фольгою. Укладаємо на неї рибку. Посолити, поперчити за смаком, додамо приправу. Потім поллємо рослинним маслом і лимонним соком. Розітремо все на поверхні і всередині теж.

Загортаємо страву в блискучий матеріал і підверніть краю.

Фольгу викладаємо блискучою стороною до риби, так як через матову оболонку буде надходити тепло до запекаемому продукту. Завдяки, чому частування запечеться швидше і буде соковитим.

Ставимо страву в розігріту духовку. Запікаємо до готовності(20-30 хвилин) при температурі 180 градусів С. Після цього виймаємо з печі смачне частування, викладаємо на тарілочку. І подаємо до столу з будь-яким гарніром. Приємного апетиту.