Скумбрія, запечена в духовці швидко і смачно — прості рецепти приготування

Скумбрія зі спеціями: простий і смачний рецепт

Цей рецепт зі спеціями. Вони підсилюють смак улюбленої рибку і наповнюють її вишуканими ароматами. Приправи можна використовувати будь-які на свій смак. Це соковите і смачне блюдо прикрасить як повсякденний стіл, так і святковий.

Інгредієнти:

  • скумбрія свіжозаморожена
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ч. л. сіль
  • 2 ст. л. рослинне масло
  • 2 ст. л. лимонний сік
  • 2 ч. л. приправа для риби
  • ( склад приправи – томати, кріп, коріандр, паприка, кмин, базилік, фенхель, часник)

Спосіб приготування:

Очищену, промиту рибку обробляємо на філе. Для цього ножем розрізаємо вздовж хребта. Видаляємо всі кістки.

Далі робимо маринад. В маленьку миску насипаємо солі. Кидаємо подрібнений часник (через прес). Наливаємо олії і сік лимона. Додаємо приправу. Суміш перемішуємо.

Наступний етап. Фольгою вистилаємо дно піддону для запікання. Перекладаємо на неї тушки і змащуємо підготовленим соусом.

Залишаємо наш шедевр маринуватися на 1 годину. Після цього готувати будемо в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. По готовності перекладаємо в тарілочки і подаємо з гарніром. Приємного апетиту.