Скумбрія зі спеціями: простий і смачний рецепт
Цей рецепт зі спеціями. Вони підсилюють смак улюбленої рибку і наповнюють її вишуканими ароматами. Приправи можна використовувати будь-які на свій смак. Це соковите і смачне блюдо прикрасить як повсякденний стіл, так і святковий.
Інгредієнти:
- скумбрія свіжозаморожена
- 2 зубчики часнику
- 1 ч. л. сіль
- 2 ст. л. рослинне масло
- 2 ст. л. лимонний сік
- 2 ч. л. приправа для риби
- ( склад приправи – томати, кріп, коріандр, паприка, кмин, базилік, фенхель, часник)
Спосіб приготування:
Очищену, промиту рибку обробляємо на філе. Для цього ножем розрізаємо вздовж хребта. Видаляємо всі кістки.
Далі робимо маринад. В маленьку миску насипаємо солі. Кидаємо подрібнений часник (через прес). Наливаємо олії і сік лимона. Додаємо приправу. Суміш перемішуємо.
Наступний етап. Фольгою вистилаємо дно піддону для запікання. Перекладаємо на неї тушки і змащуємо підготовленим соусом.
Залишаємо наш шедевр маринуватися на 1 годину. Після цього готувати будемо в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. По готовності перекладаємо в тарілочки і подаємо з гарніром. Приємного апетиту.