Гриби печериці для смаження на мангалі — рецепт маринаду з соєвим соусом
Тим хто любить шашлики на мангалі і грилі, ловіть рецепт. Гриби, завдяки маринаду, виходять дуже смачними, ароматними і всім сподобаються.
Інгредієнти:
- 1 кг печериць
- 1/2 частина лимона
- 1 ст. л. соєвого соусу
- сіль за смаком;
- 1 ст. л. томатної пасти
- корінь імбиру (невеликий)
- 2 головки цибулі
- спеції за смаком
- сіль
- 1 ст. л. рослинне масло
Спосіб приготування:
Промиваємо під проточною водою основний продукт.
Викладаємо їх в глибоку ємність.
Потім посипаємо їх приправами, які любите. Додаємо сіль, порізану тонкими кільцями цибулю, томатну пасту.
Нарізаємо Тонкими кружечками лимон. Його теж викладаємо в загальну масу, можна злегка вичавити з нього сік.
Для пікантного смаку додаємо порізаний імбир і соєвий соус. Гарненько все струшуємо або перемішуємо руками (ложкою). Залишаємо суміш просочуватися запахами протягом 1 години.
Далі залишається дістати шампури, підсмажити. Час приготування хвилин 20. Приємного апетиту.