Мариновані печериці в домашніх умовах швидко і смачно

Гриби печериці для смаження на мангалі — рецепт маринаду з соєвим соусом

Тим хто любить шашлики на мангалі і грилі, ловіть рецепт. Гриби, завдяки маринаду, виходять дуже смачними, ароматними і всім сподобаються.

Інгредієнти:

  • 1 кг печериць
  • 1/2 частина лимона
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • сіль за смаком;
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • корінь імбиру (невеликий)
  • 2 головки цибулі
  • спеції за смаком
  • сіль
  • 1 ст. л. рослинне масло

Спосіб приготування:

Промиваємо під проточною водою основний продукт.

Викладаємо їх в глибоку ємність.

Потім посипаємо їх приправами, які любите. Додаємо сіль, порізану тонкими кільцями цибулю, томатну пасту.

Нарізаємо Тонкими кружечками лимон. Його теж викладаємо в загальну масу, можна злегка вичавити з нього сік.

Для пікантного смаку додаємо порізаний імбир і соєвий соус. Гарненько все струшуємо або перемішуємо руками (ложкою). Залишаємо суміш просочуватися запахами протягом 1 години.

Далі залишається дістати шампури, підсмажити. Час приготування хвилин 20. Приємного апетиту.