Старовинний французький рецепт з крабами і червоною ікрою
Ми звикли, що Олів’є – це м’ясний салат. Як вам така пропозиція: зробити страву з крабовим м’ясом і червоною ікрою, приправивши все інгредієнти домашнім майонезом з васабі, щоб надати пікантну нотку рибних продуктів у складі частування.
Інгредієнти:
- 300-500 р. картопля
- 1 б. зелений горошок
- 100 р. сметана
- 4 яйця
- 2 моркви
- огірок
- 100 р. ікра червона
- 150 р. майонез
- 1 пуч. кріп
- 300 р. м’ясо краба
- Сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:
Починаємо традиційно. Ставимо варити картоплю, яйця і моркву до готовності. Потім очищаємо і подрібнюємо дрібними шматочками. Також чинимо з зеленню і зеленим овочем.
Потім починаємо обробляти краба з допомогою ножиць.
Дістаємо ніжне м’ясо з клешнею. І режим на середні шматочки, так як цей продукт дуже делікатний і в процесі перемішування може поламатися. І просто може загубитися смак продукту.
Всі компоненти перекладаємо в глибоку ємність. Додаємо до них горошок, майонез і акуратно нашу масу будоражим. Солимо і перчимо за смаком. Потім перекладаємо суміш в красиве блюдо. Зверху кладемо 1 столову ложку сметани і ікру.
Подивіться, яке гарне поєднання. І виходить дуже смачний!