Салат Олів’є – класичні рецепти

Старовинний французький рецепт з крабами і червоною ікрою

Ми звикли, що Олів’є – це м’ясний салат. Як вам така пропозиція: зробити страву з крабовим м’ясом і червоною ікрою, приправивши все інгредієнти домашнім майонезом з васабі, щоб надати пікантну нотку рибних продуктів у складі частування.

Інгредієнти:

  • 300-500 р. картопля
  • 1 б. зелений горошок
  • 100 р. сметана
  • 4 яйця
  • 2 моркви
  • огірок
  • 100 р. ікра червона
  • 150 р. майонез
  • 1 пуч. кріп
  • 300 р. м’ясо краба
  • Сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:

Починаємо традиційно. Ставимо варити картоплю, яйця і моркву до готовності. Потім очищаємо і подрібнюємо дрібними шматочками. Також чинимо з зеленню і зеленим овочем.

Потім починаємо обробляти краба з допомогою ножиць.

Дістаємо ніжне м’ясо з клешнею. І режим на середні шматочки, так як цей продукт дуже делікатний і в процесі перемішування може поламатися. І просто може загубитися смак продукту.

Всі компоненти перекладаємо в глибоку ємність. Додаємо до них горошок, майонез і акуратно нашу масу будоражим. Солимо і перчимо за смаком. Потім перекладаємо суміш в красиве блюдо. Зверху кладемо 1 столову ложку сметани і ікру.

Подивіться, яке гарне поєднання. І виходить дуже смачний!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *