Рецепт Олів’є з курячою грудкою і свіжим огірком
Куряча грудка і ароматний свіжий огірок стане прекрасною альтернативою маринованими огірками та Докторської. А якщо замінити не дуже корисний майонез на сметану, то цей салатик відмінно підійде для діток!
Інгредієнти:
- яйця
- огірок свіжий
- куряча грудка
- картопля
- майонез
- морква
- цибуля ріпка
- зелений горошок
- сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
Щоб зберегти баланс заготовки, кількість продуктів беремо майже однакову кількість, крім м’яса. М’яса багато не буває, але не перестарайтеся.
Технологія цієї страви дуже проста і в загальному-то практично всі вони схожі між собою. Відрізняються тільки компоненти.
Так що ми почнемо традиційно. Відварюємо компоненти до готовності. Варену моркву очищаємо. З картоплі знімаємо мундир. І потім красиво подрібнюємо всі продукти кубиками розміром з горошину. Складаємо все в зручну чашу.
З горошку виливаємо рідину і кидаємо його до основної маси. Солимо, перчимо. Додаємо соус. Все перемішуємо.
Потім можна перекласти порційно в кулінарне кільце. Прикрашаємо зеленню. І приємного апетиту.