Салат Олів’є – класичні рецепти

Рецепт Олів’є з курячою грудкою і свіжим огірком

Куряча грудка і ароматний свіжий огірок стане прекрасною альтернативою маринованими огірками та Докторської. А якщо замінити не дуже корисний майонез на сметану, то цей салатик відмінно підійде для діток!

Інгредієнти:

  • яйця
  • огірок свіжий
  • куряча грудка
  • картопля
  • майонез
  • морква
  • цибуля ріпка
  • зелений горошок
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Щоб зберегти баланс заготовки, кількість продуктів беремо майже однакову кількість, крім м’яса. М’яса багато не буває, але не перестарайтеся.

 Технологія цієї страви дуже проста і в загальному-то практично всі вони схожі між собою. Відрізняються тільки компоненти.

Так що ми почнемо традиційно. Відварюємо компоненти до готовності. Варену моркву очищаємо. З картоплі знімаємо мундир. І потім красиво подрібнюємо всі продукти кубиками розміром з горошину. Складаємо все в зручну чашу.

З горошку виливаємо рідину і кидаємо його до основної маси. Солимо, перчимо. Додаємо соус. Все перемішуємо.

Потім можна перекласти порційно в кулінарне кільце. Прикрашаємо зеленню. І приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *