Секрети та хитрості приготування смачного Олів’є
Звичайно, можна ще довго продовжувати, тим більше існує безліч. Незмінно залишаються тільки деякі правила, яких бажано дотримуватися.
- Картоплю і яйця для салату, бажано відварювати в підсоленій воді. Перший продукт буде від цього більш смачним, а у другого шкаралупа не трісне.
- Яйця бажано не переварювати, так як від цього жовтки втратять свій яскравий колір. І ще овоч можна приготувати в очищеному вигляді, а для аромату додаємо спеції. Це додасть салату нове звучання. Потім необхідно добре охолодити під проточною холодною водою. Можна також покласти їх потім в холодильник. Від цього продукти краще ріжуться.
- Якщо ви додаєте в салат, цибуля, досвідчені кухарі рекомендують його заливати окропом на кілька хвилин. Таким чином позбавимося від гіркоти. Потім відправити його в друшляк під холодну воду.
- Огірочки краще використовувати мариновані, а не кислі.
- Всі продукти нарізаємо дрібними кубиками, розміром приблизно як горошок. Але його не мельчим.))))
- Заготівлю солимо і заправляємо соусом (майонезом)безпосередньо перед подачею.
- Яловичину і мову можна відварити в мультиварці зі спеціями. Це скоротить час готування. І продукти будуть набагато смачніше.
Я розкрила всі секрети, що сама дізналася. Сподіваюся вам сподобаються рецепти і ви поділіться ними в соц. мережах.