Салат Олів’є – класичні рецепти

Рулет Олів’є в лаваші

Закуска заграє по-новому, якщо загорнути її в лаваші рулетиком. І ситно і оригінально!

Сто відсотків сподобається всім!

Інгредієнти:

  • 3 шт. вареної картоплі
  • 1 шт. вареної моркви
  • 2 шт. варених яєць
  • 3 шт. солоних огірків
  • 50 р зеленого горошку
  • 150 г вареної ковбаси
  • 1 лист лаваша
  • 2 ст. ложки майонезу

Традиційно моєму і варимо, ті продукти, які нас з нетерпінням чекають. Далі натираємо ці компоненти окремо. Хрусткий зелений овоч подрібнюємо на тертці.

Потім на чистій робочої поверхні розстилаємо лаваш. І змащуємо його майонезом. І починаємо творити смакоту. Далі тонким шаром йде дрібно порубана ковбаса. Наступна черга за морквою. Після цього натертий на крупній тертці огірок. На нього викладаємо картоплю. Дрібно нашатковану огірок. І на закінчення зелений горошок.

Зверху робимо сіточку з соусу. Покриваємо всі тертими яйцями.

Акуратно згортаємо все в рулет. Можна блюдо покласти в зручну ємність. І поставити в холодне місце на 2-3 години. Для зручності рекомендується загорнути в харчову плівку. Після зазначеного часу, викладаємо нашу готування на обробну дошку. І нарізаємо скибочками шириною 2-3 див І найголовніше, це треба робити гострим ножем.

Далі вже можна фантазувати. Залишити шматочки так в красивому блюді або використовувати листя салату. І ось така красива, смакота у нас вийшла. Сподіваюся вам сподобається. Всім приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *