Дуже смачний салат Олів’є з кукурудзою замість горошку
Закуска виходить смачніше традиційного Олів’є з горошком. Особливо варіацію оцінять любителі кукурудзи, готові додавати її у всі страви. Саме вона надає солодкуватий присмак, роблячи його свіжим і соковитим.
Частування виходить легким і корисним, тому що в нього додаємо відварену грудинку замість ковбаси.
Інгредієнти:
- 1 банку кукурудзи
- 4 варених яйця
- 2 варені моркви
- 4 варені картоплини
- грудка куряча відварна 200 гр.
- 2 свіжих огірка
- 2 солоних огірка
- 1 цибулина
- 1 пучок зеленого цибулі
- 1 пучок кропу
- майонез
- сіль, чорний перець
Приготування:
Перше, що ми зробимо, це відваримо м’ясо в підсоленій воді з лаврушечкой до готовності. І залишимо її остигати.
Також підготуємо овочі, які треба варити. Потім нам знадобиться глибока ємність, в якій будемо готувати наш майбутній шедевр. І приступаємо до основної роботи.
Нарізаємо очищені і заздалегідь зварені морква, картопля дрібними кубиками. Також чинимо і зі свіжим огірком і курячою грудкою. Але її можна поділити руками на дрібні волокна. І всі підготовлені продукти зсипаємо у велику миску.
Солоний огірок натираємо на крупній тертці. І він також відправляється чашу.
Далі дрібно шаткуємо яйця, для зручності їх можна теж натерти на крупній тертці.
Зливаємо з кукурудзи зайву рідину і додаємо до побратимам.
Шаткуємо цибулю, зелений і кріп.
Залишається тільки приправити заготівлю майонезом, додавши за смаком сіль і чорний перець.
Смачний і свіжий кукурудзяний салат готовий. Приємного апетиту!