Салат Олів’є – класичні рецепти

Дуже смачний салат Олів’є з кукурудзою замість горошку

Закуска виходить смачніше традиційного Олів’є з горошком. Особливо варіацію оцінять любителі кукурудзи, готові додавати її у всі страви. Саме вона надає солодкуватий присмак, роблячи його свіжим і соковитим.

Частування виходить легким і корисним, тому що в нього додаємо відварену грудинку замість ковбаси.

Інгредієнти:

  • 1 банку кукурудзи
  • 4 варених яйця
  • 2 варені моркви
  • 4 варені картоплини
  • грудка куряча відварна 200 гр.
  • 2 свіжих огірка
  • 2 солоних огірка
  • 1 цибулина
  • 1 пучок зеленого цибулі
  • 1 пучок кропу
  • майонез
  • сіль, чорний перець

Приготування:

Перше, що ми зробимо, це відваримо м’ясо в підсоленій воді з лаврушечкой до готовності. І залишимо її остигати.

Також підготуємо овочі, які треба варити. Потім нам знадобиться глибока ємність, в якій будемо готувати наш майбутній шедевр. І приступаємо до основної роботи.

Нарізаємо очищені і заздалегідь зварені морква, картопля дрібними кубиками. Також чинимо і зі свіжим огірком і курячою грудкою. Але її можна поділити руками на дрібні волокна. І всі підготовлені продукти зсипаємо у велику миску.

Солоний огірок натираємо на крупній тертці. І він також відправляється чашу.

Далі дрібно шаткуємо яйця, для зручності їх можна теж натерти на крупній тертці.

Зливаємо з кукурудзи зайву рідину і додаємо до побратимам.

Шаткуємо цибулю, зелений і кріп.

Залишається тільки приправити заготівлю майонезом, додавши за смаком сіль і чорний перець.

Смачний і свіжий кукурудзяний салат готовий. Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *