Салат Олів’є – класичні рецепти

Роли Олів’є з сьомгою і свіжим огірком

Звичне частування можна зробити зовсім незвичайним, надавши йому заморський вигляд у формі ролів.

До того ж не треба додавати ніякого м’яса, замість нього будемо використовувати слабосолену сьомгу.

Спробуйте, спробуйте!

Інгредієнти:

  • 250 г слабо солоної сьомги
  • 1 шт. відвареної картоплі
  • 1 шт. морква варена
  • 1 шт. свіжий огірок
  • 1 шт. варене яйце
  • 2 ст. ложки каперси
  • 100 р. зеленого горошку
  • 1 шт. ріпчаста цибуля
  • 2 ст. ложки майонезу
  • Сіль

Приготування:

Ну що ж почнемо. Спочатку відваримо продукти, які цього потребують. Потім всі продукти нарізаємо красиво кубиками. І висипаємо їх у зручну миску і трохи присаливаем.

Далі додаємо в нашу масу майонез і все змішуємо.

Після цього нам знадобиться дошка для ролів. І на неї викладаємо слабо солену сьомгу.

Зверху по краю розміщуємо овочеву суміш. І звертаємо всі в один рулон. Поставимо нашу готування в холодильник на 1-2 години охолоджуватися.

Далі дістаємо і нарізаємо невеликими шматочками на роли.

Прикрашаємо зеленню і половинкою яйця, частування готове до подачі. Приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *