Як приготувати олів’є з ковбасою і свіжим огірком
Цей варіант страви схожий на класичний. Тільки замість солоних огірків додаємо в нього свіжі. Ароматний овоч надає не тільки весняний аромат, але і додають соковитості. Ковбасу беремо варену, краще Докторську.
Інгредієнти:
- 4 шт. картоплі
- 2 шт. морква
- 5 яєць
- 500 гр. вареної ковбаси
- 1 свіжий огірок (великий)
- 1 б. зеленого горошку
- 100 р. майонез
- 1 пучок петрушки
- сіль, перець за смаком
Приготування:
Очищаємо відварені й охолоджені картоплю і моркву і яйця.
Дрібно нарізаємо на кубики всі продукти.
Щоб блюдо вийшло більш корисним, бажано купувати для страви хорошу ковбасу або шинку.
Подрібнюємо петрушку.
Всі компоненти перемішуємо і додаємо до них зелений горошок. Попередньо зливаємо всю рідину з банки.
Солі і перчимо за смаком.
Змішуємо всі продукти, додаємо майонез і знову ретельно перемішуємо.
Щоб овочі поділилися один з одним смаком, дамо мисочці трохи постояти в холодильнику.
Приємного апетиту!