Салат Олів’є – класичні рецепти

Як приготувати олів’є з ковбасою і свіжим огірком

Цей варіант страви схожий на класичний. Тільки замість солоних огірків додаємо в нього свіжі. Ароматний овоч надає не тільки весняний аромат, але і додають соковитості. Ковбасу беремо варену, краще Докторську.

Інгредієнти:

  • 4 шт. картоплі
  • 2 шт. морква
  • 5 яєць
  • 500 гр. вареної ковбаси
  • 1 свіжий огірок (великий)
  • 1 б. зеленого горошку
  • 100 р. майонез
  • 1 пучок петрушки
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

Очищаємо відварені й охолоджені картоплю і моркву і яйця.

Дрібно нарізаємо на кубики всі продукти.

Щоб блюдо вийшло більш корисним, бажано купувати для страви хорошу ковбасу або шинку.

Подрібнюємо петрушку.

Всі компоненти перемішуємо і додаємо до них зелений горошок. Попередньо зливаємо всю рідину з банки.

Солі і перчимо за смаком.

Змішуємо всі продукти, додаємо майонез і знову ретельно перемішуємо.

Щоб овочі поділилися один з одним смаком, дамо мисочці трохи постояти в холодильнику.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *