Олів’є з куркою і яблуком
Пригадуєте, як в одному з радянських фільмів:
Спробуй он той салат.
— Цей? А я його вже пробувала. Я такий салат роблю краще, ніж твоя дружина.Туди треба додавати терте яблучко.
Ось і я хочу запропонувати варіант улюбленого ласощі з тертим яблучком. Воно додасть страві пікантності. Для цього краще брати антонівку або будь-зелене.
Інгредієнти:
- 300 г м’ясо куряче
- 1 банку зеленого горошку
- 4 шт. варених яйця
- 3 шт. свіжого огірка
- 2 шт. солоного огірка
- 3 шт. вареної картоплі
- 3 шт. вареної моркви
- 1 шт. зеленого яблука
- Половинка лимона
- 1 пучок кропу
- Чорний перець
Приготування:
Секрет приготування смачного частування в його нарізці.
Заздалегідь відварюємо овочі до готовності.
Всі інгредієнти повинні бути приблизно одного розміру. Так як зелений горошок неможливо нарізати, значить, будемо орієнтуватися на розмір горошини.
Очищаємо і нарізаємо картоплю і моркву, викладаємо в миску.
Очищаємо від шкірки фрукт і видаляємо серцевину. Потім його подрібнюємо. І збризкуємо лимоном, щоб яблуко не потемніло і перемішуємо. І відправляємо його в загальну чашу.
Додаємо в миску нарізану курку.
Нарізаємо свіжі та солоні огірки. І перекладаємо їх у посудину до продуктів.
Шаткуємо кріп. І висипаємо горошок, попередньо виливаємо з банки рідину.
Додаємо мелений чорний перець і майонез. З соусом не перестарайтеся. Все добре перемішуємо.
Подавати такий салат можна кожному окремо, надавши форму кулінарним кільцем, або в загальному салатнику. Смак від цього не зміниться, все залежить від вашого уподобання.
Зверху для краси посипаємо паприкою і прикрашаємо гілочками кропу.
Сподіваюся вам сподобається. Готуйте із задоволенням і експериментуйте. Приємного апетиту!