Шашлик в духовці на шпажках з курки
Соуси і маринади можуть змінити будь-яку страву в кращу сторону. А також надати зовнішньому вигляду більш привабливий вигляд. У цьому рецепті використовується соєвий. Він додає м’ясу м’якість. Майонез наповнить блюдо соковитістю.
Інгредієнти:
- стегенця курячі
- сіль
- паприка
- приправа для курки
- соєвий соус
- майонез
Спосіб приготування:
М’ясо обробляємо на філе.
Прибираємо сухожилля, плівки. Промиваємо під проточною водою. Потім обсушуємо. Потім нарізаємо невеликими шматочками. Прагнемо, щоб вони були однакового розміру. Складаємо продукт в зручну чашу.
Додаємо компоненти за рецептом. Перемішуємо вміст, щоб краще і рівномірно просякло майбутнє частування.
Накриваємо харчовою плівкою або кришкою. Залишаємо маринуватися 30-40 хвилин. Ми ж займемося шпажками. Для того, щоб вони не загорілися, їх обов’язково будемо вимочувати у воді не менше 30 хвилин. Піддон змастимо рослинним маслом. Будемо нанизувати на палички замариновані шматочки
і вкладаємо їх у форму.
Розігріваємо піч до 180 градусів. Поміщаємо в неї заготовку з м’ясом. Запікаємо 30 хвилин. Обов’язково перевертаємо в процесі раз перегорнемо шпажки для рівномірної піджарки.
Якщо раптом, м’ясо буде подсушиваться, поливаємо соком з піддону або маринадом (якщо він залишився). По готовності дістаємо з духовки. Викладаємо на блюдо.
Прикрашаємо на свій смак. Шашлик виходить дуже смачним і соковитим. Приємного апетиту.