Шашлик з курки в духовці

Шашлик з курячих сердечок на шпажках в духовці

Впевнена, що багато хто скептично ставляться до цього продукту. Це блюдо з курячими сердечками, просто супер. А завдяки приготовленому маринаду. Вони виходять дуже м’якими і соковитими і смачними. Читайте, робіть і пригощайте всіх з задоволенням. Вам же залишиться приймати хвалебні оди на свою адресу.

Інгредієнти:

  • 600 р. сердечка курячі
  • 80 р. соєвий соус
  • 2 ст. л. кетчупу (соус)
  • 1/2 ч. л. солі
  • чорний перець
  • оливкова олія

Спосіб приготування:

Приготуємо маринад. Беремо глибоку миску. Вливаємо в неї все за рецептом: соус, кетчуп, масло, чорний перець і сіль. З останнім компонентом обережніше.

Гарненько перемішуємо суміш.

Сердечка очищаємо від прожилок, жиру. Потім їх ретельно промиваємо під краном і позбавляємося від крові.

Вливаємо в них приготований маринад.

Добре перемішуємо. Лишаємо в такому стані 30 хвилин. Ми ж тим часом замочимо дерев’яні шпажки.

Потім будемо нанизувати на них замариновані продукти. Далі укладаємо їх на піддон, попередньо застеляємо його пекарської папером (фольгою), щоб потім легше мити і м’ясо не буде пригорати до форми.

Після цього ставимо деко в розігріту духовку до готовності ( на 20-30 хвилин). Смажимо при температурі 180-200 градусів.

Готові шашлики виймаємо з печі і викладаємо на блюдо. Запрошуємо всіх бажаючих покуштувати цей шедевр. Приємного апетиту.