Курячий шашлик на деку в майонезі
У цьому рецепті ми курку розібрали на частини і приготували чудове блюдо. Готуємо без шпаг в духовці. Виходить м’ясо дуже смачним і ніжним, що тане в роті.
Інгредієнти:
- 2ст. л. майонезу
- 1-2 ст. л. масло рослинне
- 1 ст. л. сухої аджики
- 1 ч. л. солі
- 3 зубчики часнику
Спосіб приготування:
Разделаем курку на невеликі частини. Промиваємо їх і обсушуємо. Тепер будемо робити соус. У миску викладаємо майонез і сіль, суху аджику і масло. Все добре перемішуємо.
Натираємо цією сумішшю шматочки птиці. Залишаємо їх маринуватися не менше 60 хвилин, можна і більше.
Потім викладаємо все на деко.
Поміщаємо піддон з вмістом в розігріту до 180 градусів духовку на 60 хвилин.
За цей час шашлик приготується, буде м’яким, соковитим і дуже смачним. Куряче м’ясо буде танути в роті. Дістаємо з духовки і запрошуємо всіх до столу.