Шашлик з курки в духовці

Курячий шашлик на деку в майонезі

У цьому рецепті ми курку розібрали на частини і приготували чудове блюдо. Готуємо без шпаг в духовці. Виходить м’ясо дуже смачним і ніжним, що тане в роті.

Інгредієнти:

  • 2ст. л. майонезу
  • 1-2 ст. л. масло рослинне
  • 1 ст. л. сухої аджики
  • 1 ч. л. солі
  • 3 зубчики часнику

Спосіб приготування:

Разделаем курку на невеликі частини. Промиваємо їх і обсушуємо. Тепер будемо робити соус. У миску викладаємо майонез і сіль, суху аджику і масло. Все добре перемішуємо.

Натираємо цією сумішшю шматочки птиці. Залишаємо їх маринуватися не менше 60 хвилин, можна і більше.

Потім викладаємо все на деко.

Поміщаємо піддон з вмістом в розігріту до 180 градусів духовку на 60 хвилин.

За цей час шашлик приготується, буде м’яким, соковитим і дуже смачним. Куряче м’ясо буде танути в роті. Дістаємо з духовки і запрошуємо всіх до столу.