Шашлик з курки в духовці

Курячі шашлички на шпажках з ананасом

У цьому рецепті використовується ананас. У поєднанні з соєвим соусом страва виходить соковитим, ніжним з пікантним присмаком екзотики. Ось так сидячи вдома будемо смажити шашлик і насолоджуватися смачним блюдом.

Інгредієнти:

  • куряча грудка
  • кетчуп
  • соєвий соус
  • часник за бажанням
  • ананас (консервований)

Спосіб приготування:

Першим ділом приготуємо маринад. Для цього беремо глибоку зручну миску. Змішуємо в ній подрібнений часник, кетчуп. Суміш перемішати.

М’ясо нарізаємо на невеликі шматочки. Промиваємо і злегка обсушуємо.

Потім поміщаємо їх у приготовлену масу. Закриваємо плівкою і залишаємо настоятися і просочитися ароматом соусу не менш ніж на 1 годину.

Ми тим часом замочимо шпажки в холодній воді, щоб вони не обвуглилися при високій температурі.

Відкриваємо банку з екзотичним фруктом. Розрізаємо його на частини.

Далі будемо збирати ароматну закуску. Нанизуючи на шпажки шматочки дичини, чергуємо їх з шматочками ананаса.

Перекладаємо їх на змащений олією піддон. Запікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180-200 градусів до готовності (25-35 хвилин).

Потім перекладаємо шашлички з ананасом в тарілку. Прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту.