Курячі шашлички на шпажках з ананасом
У цьому рецепті використовується ананас. У поєднанні з соєвим соусом страва виходить соковитим, ніжним з пікантним присмаком екзотики. Ось так сидячи вдома будемо смажити шашлик і насолоджуватися смачним блюдом.
Інгредієнти:
- куряча грудка
- кетчуп
- соєвий соус
- часник за бажанням
- ананас (консервований)
Спосіб приготування:
Першим ділом приготуємо маринад. Для цього беремо глибоку зручну миску. Змішуємо в ній подрібнений часник, кетчуп. Суміш перемішати.
М’ясо нарізаємо на невеликі шматочки. Промиваємо і злегка обсушуємо.
Потім поміщаємо їх у приготовлену масу. Закриваємо плівкою і залишаємо настоятися і просочитися ароматом соусу не менш ніж на 1 годину.
Ми тим часом замочимо шпажки в холодній воді, щоб вони не обвуглилися при високій температурі.
Відкриваємо банку з екзотичним фруктом. Розрізаємо його на частини.
Далі будемо збирати ароматну закуску. Нанизуючи на шпажки шматочки дичини, чергуємо їх з шматочками ананаса.
Перекладаємо їх на змащений олією піддон. Запікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180-200 градусів до готовності (25-35 хвилин).
Потім перекладаємо шашлички з ананасом в тарілку. Прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту.