Великодні паски — прості і смачні рецепти

Сирна паска на Великдень —рецепт без дріжджів

По цьому рецепту виходить дуже смачний і ніжний паску. Готується дуже швидко з мінімальною кількістю продуктів.

Інгредієнти:

  • 200 р. сиру
  • 2-3 яйця
  • 70 р. цукру
  • 1/2 ч. ложки соди.
  • 1 ст. борошна
  • родзинки або цукати

Спосіб приготування:

Беремо сир, змішуємо його з яйцями, цукром і содою. Все добре перемішуємо.

Увага: якщо сир сильно зернистий, бажано його перетерти через сито або розбити блендером.

Залишаємо масу постояти 15-20 хвилин. Потім додаємо просіяне борошно. Перемішуємо. Висипаємо родзинки або цукати за бажанням. Потім розкладаємо тісто по формах.

Випікаємо в розігрітій духовці до готовності при температурі 180 °С. Готовність повіряємо шпажкою.

Якщо заготівля всередині ще не пропеклась, а верх вже хороший. Накриваємо пиріг фольгою, даємо так постояти хвилин 30. Після цього даємо йому повністю охолонути. Прикрашаємо на свій смак. Приємного апетиту.