Сирна паска на Великдень —рецепт без дріжджів
По цьому рецепту виходить дуже смачний і ніжний паску. Готується дуже швидко з мінімальною кількістю продуктів.
Інгредієнти:
- 200 р. сиру
- 2-3 яйця
- 70 р. цукру
- 1/2 ч. ложки соди.
- 1 ст. борошна
- родзинки або цукати
Спосіб приготування:
Беремо сир, змішуємо його з яйцями, цукром і содою. Все добре перемішуємо.
Увага: якщо сир сильно зернистий, бажано його перетерти через сито або розбити блендером.
Залишаємо масу постояти 15-20 хвилин. Потім додаємо просіяне борошно. Перемішуємо. Висипаємо родзинки або цукати за бажанням. Потім розкладаємо тісто по формах.
Випікаємо в розігрітій духовці до готовності при температурі 180 °С. Готовність повіряємо шпажкою.
Якщо заготівля всередині ще не пропеклась, а верх вже хороший. Накриваємо пиріг фольгою, даємо так постояти хвилин 30. Після цього даємо йому повністю охолонути. Прикрашаємо на свій смак. Приємного апетиту.