Як спекти паску в хлібопічці — простий і смачний рецепт
Якщо у вас є така помічниця на кухні, приготувати такий виріб дуже легко і просто. Нам залишається підготувати продукти, закидати їх в ємність і чекати результату. Він не розчарує.
Інгредієнти
- 100 р. вершкового масла
- 450 р. борошно
- ½ Ч. л. солі
- 200 мл. молока
- ½ Ч. л. ваніліну
- 6 ст. л. цукор
- 2,5 ч. л. дріжджів (сухих)
- 200 мл молоко
- ізюм
Спосіб приготування:
Промиваємо родзинки, замочуємо його у гарячій воді й обсушуємо. Розтоплюємо масло попередньо, остуджуємо і виливаємо його у відро хлібопічки. І додаємо всі компоненти за списком, крім родзинок. Закриваємо кришку. Ставимо положення «5» встановлюємо вага і рум’яність корочки «середнє».
Ось так. Далі буде працювати наша помічниця. Чекаємо позначку часу – 2ч 27 хвилин і додамо в тісто родзинки. Закриваємо і чекаємо години ікс. Піч видала сигнал. Відключаємо її. Потім кекс дістаємо.
Залишилося проявити фантазію і зробити наш святковий хліб ошатним і яскравим.