Великодні паски — прості і смачні рецепти

Як спекти паску в хлібопічці — простий і смачний рецепт

Якщо у вас є така помічниця на кухні, приготувати такий виріб дуже легко і просто. Нам залишається підготувати продукти, закидати їх в ємність і чекати результату. Він не розчарує.

Інгредієнти

  • 100 р. вершкового масла
  • 450 р. борошно
  • ½ Ч. л. солі
  • 200 мл. молока
  • ½ Ч. л. ваніліну
  • 6 ст. л. цукор
  • 2,5 ч. л. дріжджів (сухих)
  • 200 мл молоко
  • ізюм

Спосіб приготування:

Промиваємо родзинки, замочуємо його у гарячій воді й обсушуємо. Розтоплюємо масло попередньо, остуджуємо і виливаємо його у відро хлібопічки. І додаємо всі компоненти за списком, крім родзинок. Закриваємо кришку. Ставимо положення «5» встановлюємо вага і рум’яність корочки «середнє».

Ось так. Далі буде працювати наша помічниця. Чекаємо позначку часу – 2ч 27 хвилин і додамо в тісто родзинки. Закриваємо і чекаємо години ікс. Піч видала сигнал. Відключаємо її. Потім кекс дістаємо.

Залишилося проявити фантазію і зробити наш святковий хліб ошатним і яскравим.