Оселедець під шубою – класичні рецепти

Як правильно приготувати оселедець під шубою пошарово

Список продуктів у всіх рецептах практично повторюється, змінюється тільки оформлення. І все одно кожна господиня додає свою родзинку. Від цього закуска завжди виходить по іншому і дуже смачною.

Інгредієнти:

  • 260 р. оселедець
  • 140 р. цибуля
  • 360 р. морква відварна
  • 400 р. буряк відварна
  • 400 г. відвареної картоплі
  • 3 шт. яйця варені
  • 10 р. зелень
  • 280 р. майонез
  • 0, 5 ч. л. коріандр порошок за смаком
  • 2 ст. л. оцет
  • 1 ч. л. цукор
  • сіль за смаком
  • кругла форма для випічки

Спосіб приготування:

Кільце змащуємо рослинним маслом.

Далі очищений цибулю шаткуємо на кубики. Висипаємо його в миску і замаринуем. Додамо до нього оцет, 1/3 ч. л. солі і 1 ч. л. цукру. І залишаємо його до пори.

Потім разделаем рибку. Очищаємо його від шкірки, кісток і залишаємо тільки філе. Для тих, хто купує вже готову м’якоть. Залишається тільки дрібно нарізати маленькими кубиками.

Заздалегідь відварюємо овочі. І ми будемо стежити за ним, щоб не переварити.

їх бажано не переварювати. Так як вони будуть не смачними, не апетитними і просто можуть перетворитися на пюре. Потім їх остуджуємо і очищаємо. Далі натираємо на крупній тертці картоплю і буряк. І в останнього продукту зливаємо сік. Він буде зайвим. Всі розкладаємо по окремих тарілочках.

Яйця і 2/3 моркви подрібнюємо тільки на дрібній.

Потім починаємо формувати частування.

Беремо форму, встановлюємо його на красивому блюді. І починаємо викладати шарами нашу закуску.

Першим шаром викладаємо рибні шматочки. І посипаємо коріандром і цибулею.

Важливо! Змащуємо кожен шар майонезом.

Другий ряд картоплі. Якщо відварюєте овочі в підсоленій воді, шари можна не солити. Якщо ж немає. То тоді бажано зараз це зробити.

Третій — морква.

Четвертий — буряк і шар майонезу.

П’ятий — подрібнені яйця. Розподіляємо їх поверх салату.

Далі дрібно рубаємо свіжу зелень і залишилася моркву. І два компоненти змішуємо. Прикрашаємо сумішшю салат. Даємо страві настоятися в холодному місці. І приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *