Як правильно приготувати оселедець під шубою пошарово
Список продуктів у всіх рецептах практично повторюється, змінюється тільки оформлення. І все одно кожна господиня додає свою родзинку. Від цього закуска завжди виходить по іншому і дуже смачною.
Інгредієнти:
- 260 р. оселедець
- 140 р. цибуля
- 360 р. морква відварна
- 400 р. буряк відварна
- 400 г. відвареної картоплі
- 3 шт. яйця варені
- 10 р. зелень
- 280 р. майонез
- 0, 5 ч. л. коріандр порошок за смаком
- 2 ст. л. оцет
- 1 ч. л. цукор
- сіль за смаком
- кругла форма для випічки
Спосіб приготування:
Кільце змащуємо рослинним маслом.
Далі очищений цибулю шаткуємо на кубики. Висипаємо його в миску і замаринуем. Додамо до нього оцет, 1/3 ч. л. солі і 1 ч. л. цукру. І залишаємо його до пори.
Потім разделаем рибку. Очищаємо його від шкірки, кісток і залишаємо тільки філе. Для тих, хто купує вже готову м’якоть. Залишається тільки дрібно нарізати маленькими кубиками.
Заздалегідь відварюємо овочі. І ми будемо стежити за ним, щоб не переварити.
їх бажано не переварювати. Так як вони будуть не смачними, не апетитними і просто можуть перетворитися на пюре. Потім їх остуджуємо і очищаємо. Далі натираємо на крупній тертці картоплю і буряк. І в останнього продукту зливаємо сік. Він буде зайвим. Всі розкладаємо по окремих тарілочках.
Яйця і 2/3 моркви подрібнюємо тільки на дрібній.
Потім починаємо формувати частування.
Беремо форму, встановлюємо його на красивому блюді. І починаємо викладати шарами нашу закуску.
Першим шаром викладаємо рибні шматочки. І посипаємо коріандром і цибулею.
Важливо! Змащуємо кожен шар майонезом.
Другий ряд картоплі. Якщо відварюєте овочі в підсоленій воді, шари можна не солити. Якщо ж немає. То тоді бажано зараз це зробити.
Третій — морква.
Четвертий — буряк і шар майонезу.
П’ятий — подрібнені яйця. Розподіляємо їх поверх салату.
Далі дрібно рубаємо свіжу зелень і залишилася моркву. І два компоненти змішуємо. Прикрашаємо сумішшю салат. Даємо страві настоятися в холодному місці. І приємного апетиту.