Оселедець під шубою – класичні рецепти

Оселедець під шубою з яйцем по класичному рецепту з послідовністю шарів

Строгих правил немає, але кольорова гама може переходити від світлого до темного і навпаки.

На смак це не впливає. Ще в цьому рецепті будемо маринувати цибуля, так ми позбавляємося від гіркоти. Закуска виходить неймовірно смачною. Спробуйте і вам сподобається.

Інгредієнти:

  • 1 шт. оселедець
  • 1 шт. буряк велика
  • 2 шт. картоплі
  • 5 шт. яєць курячих
  • 1 морква
  • 1 гол. лука
  • 2 ст. л. ростить. масло
  • майонез

для маринаду лука

  • 1 ч. л. солі
  • 3 ч. л. цукру
  • 1 ст. л. оцту

Спосіб приготування:

Очищений цибулю шаткуємо дрібними кубиками. Висипаємо всі компоненти в нього за рецептом. Потім перемішуємо і остуджуємо.

Цибулю очистити, дрібно шаткуємо. Далі замаринуем його з оцтом, додамо туди ж сіль і цукор. Залишимо в розсолі на 10-15 хвилин. Потім з нього зливаємо рідину. І залишаємо на час в мисці.

Рибку розбираємо, повністю очищаємо від кісток і нарізаємо на дрібні шматочки. Додаємо в неї ложку рослинної олії.

Потім змішуємо рибку і цибулю.

Заздалегідь відварюємо овочі та яйця. Буряк варимо окремо.

Потім все подрібнюємо на середній тертці.

І починаємо формувати нашу страву. Викладаємо продукти пошарово.

 

  • Рибна маса.
  • Картопля.
  • Буряк.
  • Майонез.
  • Яєчний білок.
  • Моркву.
  • Буряк.
  • Соус.
  • Яєчний жовток.

 

Верхівку прикрашаємо пір’ям лука та квітами з моркви. Поставимо наше блюдо в холодильник, щоб шари просочилися і подружилися.

Приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *