Оселедець під шубою – класичні рецепти

Королівський рецепт оселедець під шубою з червоною рибою (сьомгою)

З послідовність шарів ми всі знайомі. І навіть якщо ми трохи змінимо порядок шарів, нічого страшного не станеться. Частування сметется зі столу першим справою. Принаймні у мене завжди так виглядає. Ну що приступимо до приготування шуби по царськи?

Інгредієнти:

  • 300 р. сьомги
  • 3-4 варених картоплі
  • 2 шт. варених моркви
  • 2-3 шт. вареної буряків середньої
  • 1 гол. лука
  • 3 шт. яєць
  • 1 ст. ложка сік лимона
  • 40 р. волоські горіхи (за бажанням)
  • майонез за смаком

Спосіб приготування:

Овочі заздалегідь відварюємо. Потім чистимо і подрібнюємо їх на крупній тертці. У рибки видаляємо шкіру і кісточки. І так само дрібно нарізаємо кубиками.

Потім починаємо збирати наше частування. Послідовність шарів: спочатку картоплю, сьомга, цибулю.

Зверху поливаємо соком лимона, яйця, морква, буряк, майонез.

Соус можна розподілити по всій поверхні. Це за бажанням.

Або промащувати їм злегка кожен шар салату. Зверху посипаємо перемеленими на дрібні шматочки волоськими горіхами. Відправляємо частування в холодильник на 2 і більше годин. Царський саат готовий! І приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *