Оселедець під шубою з трояндами з млинців
Зовнішній вигляд страви повинен викликати апетит, тому при приготуванні страви потрібно подумати не тільки про його смак, але і про його оздобленні. Цей варіант оформлення здивує всіх.
Інгредієнти:
- 500 р. філе оселедця
- 3 шт. картопля середнього розміру
- 2 шт. морква
- 1 гол. лука
- 3 шт. яйця
- 2 шт. буряк
- зелень для прикраси
- Майонез
- Для троянд:
- яйце — 1 шт
- молоко — 1 стакан
- борошно — 150-200 гр
- сіль щіпка
- 1 шт. буряк
Спосіб приготування:
Овочі заздалегідь відваримо, очистимо і натремо на крупній тертці. Яйця – на дрібній. Рибка у нас вже готова і ми її просто подрібнити. Потім починаємо збирати наше частування пошарово. Можна приготувати в загальному салатнику або в порційних кулінарних кільцях. Це вже вам вибирати. Смак від цього не зміниться. Буде дуже смачно. Увага для салату використовуємо 2 штуки фіолетового овоча. Ну що ж, почнемо.
- 1 шар – картопля і змащуємо його невеликою кількістю майонезу.
- 2 – шматочки риби;
- 3 – подрібнений цибулю, сіточка соусу
- 4 – морква, майонез
- 5 – яйця, соус
- 6 – буряк, майонез
Закуску зібрали. Тепер будемо готувати прикраса. Для цього подрібнимо залишилася буряк на дрібній тертці, посолити, поперчити. І додамо майонез. Масу перемішати. Це буде начинка для троянд.
Далі готуємо тісто на млинці.
Розбиваємо в миску яйце. Додаємо в нього молоко (тепле), борошно (просеянная) і сіль не багато. Додаючи компоненти ви самі регулюйте кількість. Все перемішуємо вінчиком. І випікаємо тоненькі млинці. Нам треба 4 штуки. На кожен потім викладаємо натерту буряк і звертаємо їх у трубочку.
І виходить у нас рулет. Потім кожен розрізаємо на шматочки шириною 3 див. Далі наші роли викладаємо зверху на салат і додаємо свіжу зелень.
Прибираємо нашу смакоту в холодильник на 2-3 години. Готуйте із задоволенням. Радуйте своїх близьких та друзів. І приємного апетиту.