Оселедець під шубою – класичні рецепти

Рулет «Оселедець під шубою» в лаваші

Всіма улюблений салат в новому виконанні. І він буде нас у формі рулету в лаваші. Така закуска підійде як для святкового столу, так і на кожен день.

Інгредієнти:

  • 2,5 шт лаваш (тонкий)
  • 1 шт. оселедець солона
  • 4 шт. яйця курячі
  • 2шт. буряків
  • 2 шт. морква
  • 1 шт. цибуля ріпчаста
  • 200-250 р. майонез

Спосіб приготування:

Відварюємо яйця, моркву і буряк до готовності. Увага – всі продукти окремо. Далі остуджуємо і очищаємо. Потім натираємо всі компоненти на середній тертці. Рубіновий овоч подрібнюємо останнім, щоб не забарвилися інші товариші. І потім його бажано віджати через марлю або дрібне сито. Але без фанатизму.

Лук очищаємо і шаткуємо дрібними кубиками. Якщо цибуля дуже гіркий, його бажано ошпарити окропом. Далі обробляємо рибу. І філе рибки нарізаємо дрібними шматочками.

Потім беремо наші лаваші і розрізаємо їх навпіл. Кладемо на робочу поверхню харчову фольгу. Щоб потім в нього загорнути рулет. І поміщаємо на нього один шар млинця. Далі змащуємо його тонким шаром майонезу. І так будемо робити з кожним шаром. А їх у нас буде 5 шт. На нього кладемо ще один лаваш. І знову в хід йде соус. Потім розподіляємо на нього рівним шаром буряк. Далі кладемо третій ряд тонкого хліба. Також наносимо на нього мастило і потім моркву. Водружаем наступний млинець, майонез і яйця. На них ще один шар млинця, тонкий шар соусу, шматочки риби і цибулю.

Потім починаємо акуратно згортати нашу закуску в рулет.

Відправляємо його в холодильник на 1-2 години і даємо нашій страві просочитися. Після цього озброюємося гострим ножем і нарізаємо його порційними шматочками.

Виходить дуже ефектно, апетитно і дуже смачно. Приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *