«Оселедець під шубою» у вигляді полуниці
Цей рецепт сподобається своїм виглядом не лише дітям. Завжди приємно бачити на столі яскраві фрукти. А готувати ми їх будемо легко і просто. Нам знадобляться незмінні продукти – це картопля, буряк, оселедець. Вони присутні в холодильнику у кожної господині. Приступаємо?
Інгредієнти:
- оселедець с/з (філе)
- 1 гол. лука
- 2 шт. буряк варена
- 3-5 шт. варену картоплю
- зелень петрушки
- кунжут
- рослинна олія
Спосіб приготування:
Овочі миємо й відварюємо до готовності. Чистимо і остуджуємо. Потім картоплю подрібнюємо на дрібній тертці. Також чинимо і з буряком.
Потім дрібно шаткуємо цибулю і філе оселедця. І змішуємо їх разом.
Далі з’єднуємо терті овочі разом і гарненько перемішуємо. Картоплі у нас повинно бути більше ніж буряків, майже в 2 рази.
У невелику миску наливаємо олію. І будемо нею змащувати руки і заготовки.
І з отриманої маси зробимо невеликі коржики. У середину кладемо чайну ложку рибну суміш. Сформировываем пиріжок у вигляді полунички. І викладаємо наше частування на тарілочку. Потім посипаємо їх кунжутом і петрушки робимо чашолистки. І приємного апетиту.