Оселедець під шубою – класичні рецепти

«Оселедець під шубою» у вигляді полуниці

Цей рецепт сподобається своїм виглядом не лише дітям. Завжди приємно бачити на столі яскраві фрукти. А готувати ми їх будемо легко і просто. Нам знадобляться незмінні продукти – це картопля, буряк, оселедець. Вони присутні в холодильнику у кожної господині. Приступаємо?

Інгредієнти:

  • оселедець с/з (філе)
  • 1 гол. лука
  • 2 шт. буряк варена
  • 3-5 шт. варену картоплю
  • зелень петрушки
  • кунжут
  • рослинна олія

Спосіб приготування:

Овочі миємо й відварюємо до готовності. Чистимо і остуджуємо. Потім картоплю подрібнюємо на дрібній тертці. Також чинимо і з буряком.

Потім дрібно шаткуємо цибулю і філе оселедця. І змішуємо їх разом.

Далі з’єднуємо терті овочі разом і гарненько перемішуємо. Картоплі у нас повинно бути більше ніж буряків, майже в 2 рази.

У невелику миску наливаємо олію. І будемо нею змащувати руки і заготовки.

І з отриманої маси зробимо невеликі коржики. У середину кладемо чайну ложку рибну суміш. Сформировываем пиріжок у вигляді полунички. І викладаємо наше частування на тарілочку. Потім посипаємо їх кунжутом і петрушки робимо чашолистки. І приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *