Оселедець під шубою в батоні
Ця закуска виходить дуже смачною, хоча і виглядає незвично. Будемо готувати її в хлібі. І готується за лічені хвилини.
Інгредієнти:
- 1 шт. оселедець
- 2 шт. моркви
- 1 ши. батон (багет)
- 3 шт. буряка
- сир вершковий
- майонез
- сіль
- харчова плівка
Спосіб приготування:
Буряк і моркву заздалегідь відварюємо, остуджуємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці. Рибу очищаємо від кісток, шкірки і нутрощів. І отримуємо смачне філе. У моркву, додаємо сир і розмішуємо. У миску з буряком додаємо майонез і гарненько перевертаємо компоненти. Потім починаємо збирати нашу страву.
Багет розрізаємо навпіл. І кожну половинку ріжемо уздовж, але не прорізаємо до кінця.
М’якоть злегка приминаем і розподіляємо начинку. З одного боку, буде шар морквяної маси, з іншого буряк. А посередині поміщаємо філе рибки.
Поправляємо її злегка ножем, щоб вона добре увійшла. Потім булку з’єднуємо і закручуємо в харчову плівку. Кінчики ковбасок зав’язуємо і кладемо рулети в холодильник ан 2 години. Потім дістаємо і нарізаємо на порційні шматочки.
Плівку попередньо знімаємо або вона зніметься сама в процесі. Шуба в батоні готова. Приємного апетиту!