Лінива оселедець рецепт в яйці
Сама назва говорить за себе. Цей рецепт для тих, у кого немає часу на готування. Але блюдо виходить дуже смачним. І підійде для будь-якого столу.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
У киплячу воду кладемо яйця і варимо до готовності. Потім охолоджуємо і розрізаємо вздовж на 2 частини. І у нас вийшли дві однакові половинки. Для приготування начинки жовтки виймаємо і виделкою їх розминаємо.
Цибулю шаткуємо дрібними кубиками. І перекладаємо його в невелику миску. Потім додаємо в нього оцет, цукор і сіль за смаком. І перемішуємо суміш. Залишаємо його маринуватися протягом 1-15 хвилин. І по закінченні часу зливаємо з лука рідина.
Тепер приступаємо до овочів. Буряк подрібнюємо на дрібній тертці. Філе оселедця нарізаємо порційними шматочками.
У велику чашу висипаємо жовтки, натерту буряк, маринована цибуля, майонез. Потім трохи солимо і перчимо. І все добре перемішуємо.
Приготованою начинкою фаршируємо половинки білків. Зверху викладаємо на кожну половинку скибочку риби.
І прикрашаємо зеленню. Салат повністю готовий до подачі на стіл. Приємного апетиту.