Оселедець під шубою – класичні рецепти

Лінива оселедець рецепт в яйці

Сама назва говорить за себе. Цей рецепт для тих, у кого немає часу на готування. Але блюдо виходить дуже смачним. І підійде для будь-якого столу.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

У киплячу воду кладемо яйця і варимо до готовності. Потім охолоджуємо і розрізаємо вздовж на 2 частини. І у нас вийшли дві однакові половинки. Для приготування начинки жовтки виймаємо і виделкою їх розминаємо.

Цибулю шаткуємо дрібними кубиками. І перекладаємо його в невелику миску. Потім додаємо в нього оцет, цукор і сіль за смаком. І перемішуємо суміш. Залишаємо його маринуватися протягом 1-15 хвилин. І по закінченні часу зливаємо з лука рідина.

Тепер приступаємо до овочів. Буряк подрібнюємо на дрібній тертці. Філе оселедця нарізаємо порційними шматочками.

У велику чашу висипаємо жовтки, натерту буряк, маринована цибуля, майонез. Потім трохи солимо і перчимо. І все добре перемішуємо.

Приготованою начинкою фаршируємо половинки білків. Зверху викладаємо на кожну половинку скибочку риби.

І прикрашаємо зеленню. Салат повністю готовий до подачі на стіл. Приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *