Оселедець під шубою – класичні рецепти

Оселедець під шубою рулетом — новий рецепт

Яке ж свято без цієї страви. Виглядає частування в такому виконанні дуже симпатично. Виходить дуже смачним. І піде зі столу швидше за всіх. Дуже зручно розрізати і накладати порційно. Також ми будемо дотримуватися послідовність шарів.

Інгредієнти:

  • оселедець
  • 4 шт. яйця відварні
  • 2 шт. морква відварна
  • 2 шт. буряк відварна
  • 2-3 шт. картопля відвареної
  • 1 голів. лука
  • майонез
  • 2 яблука

Спосіб приготування:

Обов’язково при варінні овочів воду підсолюємо, якщо ви забули це зробити. Тоді кожні шари треба підсолювати. І далі розглянемо рецепт покроково.

Варену буряк очищаємо і перетираємо на дрібній тертці. І віджимаємо через друшляк або через марлю.

І залишаємо на кілька хвилин там же, щоб гарненько стік сік. Також чинимо з морквою і яблуками.

Інші продукти подрібнюємо таким же способом, крім цибулі. Його ми дрібно шаткуємо.

Рибу очищаємо від шкірки і від кісток, голови і хвоста. І філе також режим на маленькі шматочки.

Всі продукти ми підготували. І приступаємо створювати шедевр. Робочу рівну поверхню застеляємо харчовою плівкою.

Першим шаром ми будемо викладати наш фіолетовий овоч і рівномірно розподіляємо по даній площі. Потім за допомогою ножа надаємо шару правильну форму і кожен шар розрівнюємо.

Потім наносимо тоненьку сітку з соусу і розмазуємо його по буряках.

Та увагу, щоб наша закуска не була рідкою і тримала форму, з майонезом не перестарайтеся.

Далі йдуть яблука.

Зверніть увагу, що кожен наступний шар повинен бути меншим, ніж попередній.

Далі моркву. Потім соус. Після цього яєчний ряд. Наступний ряд картоплі.

І останній нюанс. Ми змішаємо подрібнену рибу з цибулею. Це ми зробимо для того. Щоб надалі наш овоч не висипався. Також туди ж за бажанням можна додати будь-яку зелень. І викладаємо цю масу зверху. Тепер наше завдання акуратно загорнути нашу заготовку. Беремо плівку за боки і спрессовываем їх.

Якщо ж не вистачило шару буряків, скористайтесь вареною картоплею і закрийте нею невелику прогалину. Підтягуємо краю плівки, щоб краще згуртувати нашу масу. І будемо перекладати рулет в красиве блюдо. Для цього відкриваємо краю плівки і акуратно перевертаємо ковбаску на тарілочку. Злегка пригладжуємо поверхню частування і знімаємо неїстівне покриття.

Після цього будемо нашу смакоту прикрашати. Обрізаємо боковинки. Краї тарілочки протираємо серветкою. Але можна і не зрізати краї. Потім наша страва потримаємо в холодильнику кілька годин. Після цього прикрашаємо його майонезом і зеленню. От і все. Приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *