Оселедець під шубою – класичні рецепти

Відео про те, як приготувати і оригінально оформити салат «Оселедець під шубою»

Готуючи матеріал для статті, натрапила на дуже цікаве оформлення улюбленого салату. Робиться дуже просто. А виглядає симпатично і незвично!

Чудовий наряд вийшов! І господині не доведеться розповідати гостям що це за частування!

Для тих, хто готує салат вперше дам кілька порад.

  • щоб картопля, який варимо в мундирі, не розварився, бажано у воду додати сіль.
  • якщо ж ми його варимо очищеним, він буде смачнішою, якщо у воду кинути 1-2 часточки часнику і лавровий лист. Також добре покласти в каструлю трохи сушеного кропу, загорнувши його в марлю;
  • буряк зазвичай вариться не менше 2-3 годин. Час можна скоротити, якщо через годину після варіння овоч потримати в холодній воді, а потім продовжити варити. Але можна скористатися мультиварка, мікрохвильовкою або запекти в духовці. Це вже на ваш смак;
  • курячі яйця для салату варимо в підсоленій воді 8-10 хвилин, а потім охолодити під холодною водою;

Сподіваюся вам сподобаються рецепти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *