Відео про те, як приготувати і оригінально оформити салат «Оселедець під шубою»
Готуючи матеріал для статті, натрапила на дуже цікаве оформлення улюбленого салату. Робиться дуже просто. А виглядає симпатично і незвично!
Чудовий наряд вийшов! І господині не доведеться розповідати гостям що це за частування!
Для тих, хто готує салат вперше дам кілька порад.
- щоб картопля, який варимо в мундирі, не розварився, бажано у воду додати сіль.
- якщо ж ми його варимо очищеним, він буде смачнішою, якщо у воду кинути 1-2 часточки часнику і лавровий лист. Також добре покласти в каструлю трохи сушеного кропу, загорнувши його в марлю;
- буряк зазвичай вариться не менше 2-3 годин. Час можна скоротити, якщо через годину після варіння овоч потримати в холодній воді, а потім продовжити варити. Але можна скористатися мультиварка, мікрохвильовкою або запекти в духовці. Це вже на ваш смак;
- курячі яйця для салату варимо в підсоленій воді 8-10 хвилин, а потім охолодити під холодною водою;
Сподіваюся вам сподобаються рецепти.