Оселедець під шубою – класичні рецепти

«Оселедець під шубою» класичний рецепт без яєць (послідовність шарів)

Спробуйте приготувати за цим рецептом. У ньому відсутні яйця. І першим шаром відварну картоплю, а рибку сховаємо всередину. Якщо хтось не любить маринований лук. Можна цю операцію пропустити.

Інгредієнти:

  • 500-600 р. картопля
  • 300 р. морква
  • 300 р. буряк
  • 150 р. ріпчаста цибуля
  • 1 шт. велика оселедець
  • 200 мл. столовий оцет
  • 1 чайна ложка цукру
  • 450 р. майонез

Спосіб приготування:

Овочі відварюємо до готовності. Буряк – окремо. Готовність перевіряємо ножем або виделкою. Потім їх очищаємо і подрібнюємо на крупній тертці.

Очищену цибулю дрібно шаткуємо. Потім обварюють його окропом. Пересипаємо його в миску і додаємо в нього оцет і цукор. Через 10 хвилин ми відкидаємо його на друшляк і позбавляємося від рідини. Обсушуємо на паперовому рушнику.

Тепер приступаємо до розбирання оселедці. Вона повинна бути щільною і жирної. Обрізаємо голову. хвіст, шкірку, нутрощі і всі кістки. І філе нарізаємо дрібними шматочками. Беремо кулінарне кільце і встановлюємо його на плоске красиве блюдо. Кількість продуктів регулюйте самі, так як у кого-то побільше або поменше форма. Тут головне-принцип. І починаємо збирати салат шарами.

картопля, і далі майонез, оселедець, цибуля, морква, соус, буряк, майонез

Кількість майонезу регулюйте самі за смаком. Прибираємо наше блюдо в холодильник на 2 години. Через зазначений час знімаємо кільце і прикрашаємо. Робимо сіточку з майонезу. Часточки ріпчастої цибулі, зелень петрушки і слайс лимона. І приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *