«Оселедець під шубою» класичний рецепт без яєць (послідовність шарів)
Спробуйте приготувати за цим рецептом. У ньому відсутні яйця. І першим шаром відварну картоплю, а рибку сховаємо всередину. Якщо хтось не любить маринований лук. Можна цю операцію пропустити.
Інгредієнти:
- 500-600 р. картопля
- 300 р. морква
- 300 р. буряк
- 150 р. ріпчаста цибуля
- 1 шт. велика оселедець
- 200 мл. столовий оцет
- 1 чайна ложка цукру
- 450 р. майонез
Спосіб приготування:
Овочі відварюємо до готовності. Буряк – окремо. Готовність перевіряємо ножем або виделкою. Потім їх очищаємо і подрібнюємо на крупній тертці.
Очищену цибулю дрібно шаткуємо. Потім обварюють його окропом. Пересипаємо його в миску і додаємо в нього оцет і цукор. Через 10 хвилин ми відкидаємо його на друшляк і позбавляємося від рідини. Обсушуємо на паперовому рушнику.
Тепер приступаємо до розбирання оселедці. Вона повинна бути щільною і жирної. Обрізаємо голову. хвіст, шкірку, нутрощі і всі кістки. І філе нарізаємо дрібними шматочками. Беремо кулінарне кільце і встановлюємо його на плоске красиве блюдо. Кількість продуктів регулюйте самі, так як у кого-то побільше або поменше форма. Тут головне-принцип. І починаємо збирати салат шарами.
картопля, і далі майонез, оселедець, цибуля, морква, соус, буряк, майонез
Кількість майонезу регулюйте самі за смаком. Прибираємо наше блюдо в холодильник на 2 години. Через зазначений час знімаємо кільце і прикрашаємо. Робимо сіточку з майонезу. Часточки ріпчастої цибулі, зелень петрушки і слайс лимона. І приємного апетиту.