Курка в духовці цілком з хрусткою скоринкою

Соковита курочка з хрусткою скоринкою з гірчицею

Кура приготовлена, по — цьому простому рецепту виходить незвичайно соковитою і ароматною. Як втім, і всі інші варіанти гарні по – своєму. А завдяки гірчиці і приправ буде ще і підсмаженою і дуже м’якою. При випіканні в духовці дотримуємося температурного режиму, так як при збільшенні – продукт може підгоріти, а всередині залишитися сирим.

Інгредієнти:

  • курча
  • 2 ст. л. соєвий соус
  • 3 ч. л. гірчиця
  • чорний мелений перець
  • приправи (за бажанням)

Спосіб приготування:

Тушку миємо, обсушуємо. Після цього розрізаємо її вздовж грудки.

Далі готуємо соус. Беремо гірчицю і додаємо в неї соус. Масу перемішуємо до однорідного стану. Потім беремо наш основний продукт. Поміщаємо його у форму і трохи поперчити. Потім змащуємо приготовленим маринадом з усіх боків. Кладемо м’ясо в холодильник маринуватися на 1-2 години. Після цього відправляємо заготовку в розігріту духовку на 40-50 хвилин. Запікати будемо при 180-2000С.

І приємного апетиту.