Соковита курочка з хрусткою скоринкою з гірчицею
Кура приготовлена, по — цьому простому рецепту виходить незвичайно соковитою і ароматною. Як втім, і всі інші варіанти гарні по – своєму. А завдяки гірчиці і приправ буде ще і підсмаженою і дуже м’якою. При випіканні в духовці дотримуємося температурного режиму, так як при збільшенні – продукт може підгоріти, а всередині залишитися сирим.
Інгредієнти:
- курча
- 2 ст. л. соєвий соус
- 3 ч. л. гірчиця
- чорний мелений перець
- приправи (за бажанням)
Спосіб приготування:
Тушку миємо, обсушуємо. Після цього розрізаємо її вздовж грудки.
Далі готуємо соус. Беремо гірчицю і додаємо в неї соус. Масу перемішуємо до однорідного стану. Потім беремо наш основний продукт. Поміщаємо його у форму і трохи поперчити. Потім змащуємо приготовленим маринадом з усіх боків. Кладемо м’ясо в холодильник маринуватися на 1-2 години. Після цього відправляємо заготовку в розігріту духовку на 40-50 хвилин. Запікати будемо при 180-2000С.
І приємного апетиту.