Курка в духовці цілком з хрусткою скоринкою

Простий і смачний рецепт курки цілком з соєвим соусом

Соєвий соус, просто знахідка для господинь. Приготоване з ним будь-яке м’ясо буде м’яким (тане в роті) і соковитим. І що не маловажно, можна обходитися без солі. Але у всьому бажано знати міру. Маринуємо не більше, вказаного в рецепті часу. І у нас вийде кура з ароматним хрустиком.

Інгредієнти:

  • суха приправа аджика
  • перець чорний мелений
  • соєвий соус
  • курча
  • рослинна олія
  • 3-4 зубчики часнику

Спосіб приготування:

Чистий тушку розрізаємо по лінії грудки.

Потім розкладаємо його на дошці і будемо відбивати кулінарним молоточком. А щоб шматочки не розліталися по кухні, накриємо його харчовою плівкою або поліетиленовим пакетом. Після цього ми перекладаємо його в зручну миску і будемо маринувати.

Для цього тушку поливаємо соусом і розтираємо його по всій поверхні з усіх боків. І посипаємо сумішшю сухих компонентів за рецептом. Коли з масажем і втиранням закінчили, поміщаємо тушку на 30-40 хвилин у холодне місце маринуватися.

Потім беремо форму (в якій будемо запікати), змащуємо її рослинним маслом. І поміщаємо в розігріту духовку на 30 хвилин. Потім через півгодини виріб будемо перевертати. Змастимо його часниковою масою (часник пропустимо через прес). Трохи підсолюємо. Спочатку укладаємо на піддон шкіркою вниз, потім навпаки. І знову ставимо дожаривать до готовності на 20-30 хвилин. І приємного апетиту.

Сподіваюся, вам сподобаються добірка рецептів. І ви візьмете їх на замітку. Всі варіанти заслуговують вашої уваги і будуть радувати не тільки ваших рідних, але друзів своїм ароматом, але і смачною хрусткою скоринкою. Готуйте із задоволенням.