Курка в духовці цілком з хрусткою скоринкою

Курка запечена з гарбузом в духовці

Приготовлена, по такому рецепту курка виходить соковитою, ароматною і дуже смачною. Саме м’ясо просто тане у роті. Нарізка фаршу не займає багато часу. І до того ж відразу буде готовий гарнір. Але якщо раптом не поважаєте кукурудзу, або який — небудь інший продукт, можете не брати. Взагалі раджу спробувати.

Інгредієнти:

  • курча
  • 300 р. гарбуз
  • 3-4 зубчики часнику
  • 100 р. бекон
  • 1 ч. л. кориця
  • 3 бутона гвоздики
  • 1 ч. л. кардамону
  • 1 зірочка бадьяна
  • сіль,
  • суміш перців
  • 1 качан кукурудзи
  • стручкова квасоля
  • приправа для курки

Спосіб приготування:

Гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо не дуже великими кубиками. Потім складаємо в миску. Також чинимо з беконом і відправляємо в чашу. Далі очищаємо часник, раздавливаем його ножем і висипаємо до овочів. Додаємо спеції за рецептом. І все перемішуємо.

Тепер підготуємо тушку. Помиємо її, обсушим і викладаємо у форму. Потім натираємо її з усіх сторін сіллю і спеціями. Коли закінчимо робити масаж птиці. Будемо її фарширувати приготованою сумішшю.

Після цього відправляємо наше частування в розігріту духовку на 40-50 хвилин. Температура смаження 180-2000С. Після цього дістаємо курчати тимчасово з печі. Змащуємо тушку жиром. Потім додаємо до неї чисту стручкову квасолю і нарізану на частини кукурудзу. І знову повертаємо нашу страву в піч ще 15-20 хвилин. Приємного апетиту.