Курка запечена з гарбузом в духовці
Приготовлена, по такому рецепту курка виходить соковитою, ароматною і дуже смачною. Саме м’ясо просто тане у роті. Нарізка фаршу не займає багато часу. І до того ж відразу буде готовий гарнір. Але якщо раптом не поважаєте кукурудзу, або який — небудь інший продукт, можете не брати. Взагалі раджу спробувати.
Інгредієнти:
- курча
- 300 р. гарбуз
- 3-4 зубчики часнику
- 100 р. бекон
- 1 ч. л. кориця
- 3 бутона гвоздики
- 1 ч. л. кардамону
- 1 зірочка бадьяна
- сіль,
- суміш перців
- 1 качан кукурудзи
- стручкова квасоля
- приправа для курки
Спосіб приготування:
Гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо не дуже великими кубиками. Потім складаємо в миску. Також чинимо з беконом і відправляємо в чашу. Далі очищаємо часник, раздавливаем його ножем і висипаємо до овочів. Додаємо спеції за рецептом. І все перемішуємо.
Тепер підготуємо тушку. Помиємо її, обсушим і викладаємо у форму. Потім натираємо її з усіх сторін сіллю і спеціями. Коли закінчимо робити масаж птиці. Будемо її фарширувати приготованою сумішшю.
Після цього відправляємо наше частування в розігріту духовку на 40-50 хвилин. Температура смаження 180-2000С. Після цього дістаємо курчати тимчасово з печі. Змащуємо тушку жиром. Потім додаємо до неї чисту стручкову квасолю і нарізану на частини кукурудзу. І знову повертаємо нашу страву в піч ще 15-20 хвилин. Приємного апетиту.