Курка в духовці цілком з хрусткою скоринкою

Рецепт курки в рукаві для запікання

Це самий без програшний варіант готування — в рукаві. Блюдо завжди виходить дуже смачним, ароматним і соковитим. Ну і звичайно залежить від маринаду.

Інгредієнти:

  • кура

для маринаду

  • 1 ст. л. сметана
  • 2 ст. л. майонез
  • 1 ч. л. гірчиці
  • сіль за смаком
  • 1 ч. л. паприки
  • ½ Ч. л. коріандр
  • 1 ч. л. приправа
  • червоний і чорний мелений перець за смаком
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • цукор щіпка (для підсилення смаку)

Спосіб приготування:

Беремо миску і виливаємо в неї сметану і всі компоненти за рецептом. Часник чистимо і подрібнюємо через прес і відправляємо туди ж. Все перемішуємо. І обмазуємо нашої ароматною сумішшю підготовлену тушку (промиту і обсушену).

Потім перешкодимо нашу готування в рукав для запікання.

Зав’язуємо з двох сторін. Викладаємо її на піддон або спеціальну форму. І залишаємо маринуватися на 2-3 години. Потім робимо зверху проколи, щоб пакет не вибухнув. І ставимо нашу страву в розігріту духовку на 80-90 хвилин.

Готовність перевіряємо шпажкою. Смажимо при температурі 200 °С. Можна після закінчення часу зробити надрізи і перевірити, якщо м’ясо легко відділяється від кістки і при цьому не виділяється рожева рідина. Це значить все готово. І приємного апетиту.