Рецепт курки в рукаві для запікання
Це самий без програшний варіант готування — в рукаві. Блюдо завжди виходить дуже смачним, ароматним і соковитим. Ну і звичайно залежить від маринаду.
Інгредієнти:
- кура
для маринаду
- 1 ст. л. сметана
- 2 ст. л. майонез
- 1 ч. л. гірчиці
- сіль за смаком
- 1 ч. л. паприки
- ½ Ч. л. коріандр
- 1 ч. л. приправа
- червоний і чорний мелений перець за смаком
- 2-3 зубчики часнику
- 1 ст. л. рослинної олії
- цукор щіпка (для підсилення смаку)
Спосіб приготування:
Беремо миску і виливаємо в неї сметану і всі компоненти за рецептом. Часник чистимо і подрібнюємо через прес і відправляємо туди ж. Все перемішуємо. І обмазуємо нашої ароматною сумішшю підготовлену тушку (промиту і обсушену).
Потім перешкодимо нашу готування в рукав для запікання.
Зав’язуємо з двох сторін. Викладаємо її на піддон або спеціальну форму. І залишаємо маринуватися на 2-3 години. Потім робимо зверху проколи, щоб пакет не вибухнув. І ставимо нашу страву в розігріту духовку на 80-90 хвилин.
Готовність перевіряємо шпажкою. Смажимо при температурі 200 °С. Можна після закінчення часу зробити надрізи і перевірити, якщо м’ясо легко відділяється від кістки і при цьому не виділяється рожева рідина. Це значить все готово. І приємного апетиту.