М’ясна окрошка на квасі
Суп на квасі виходить ароматним, ситний і дуже смачним. У самому напої присутні різні вітаміни, які допомагають нормалізувати ШКТ.
Інгредієнти:
- 200 г. отварного м’яса
- 100-200 р. сосисок (сардельок або вареної ковбаси )
- 3-4 шт. яйця
- 2 – 3 картопля
- 2 шт. свіжих огірка
- редиски
- зеленого цибулі
- кропу
- 1 ст . ложка гірчиці
- квас хлібний
- сметана (майонез)
- сіль на смак
Спосіб приготування:
В першу чергу ставимо варити м’ясо до готовності в підсоленій воді з лавровим листом. Відварюємо яйця круто (10-15 хвилин після закипання). Готуємо картоплю в мундирі в підсоленій воді до готовності. Всі продукти охолоджуємо. Після цього їх натираємо на крупній тертці. Також чинимо з огірками, редискою і ковбасою.
М’ясом нарізаємо невеликими кубиками проти волокон.
Цибулю і зелень дрібно шаткуємо. Складаємо підготовлені продукти в глибоку каструлю.
Перемішуємо, солимо, перчимо за смаком. Наливаємо в порізану масу домашнього квасу.
Якщо напій здасться комусь кислим, додайте цукор на свій смак. Заздалегідь змішаємо гірчицю з майонезом (сметаною). Додаємо такий соус кожному в тарілку за бажанням. Заливаємо квас також порційно. Такі супи дуже швидко з’їдаються, вони виходять дуже ситними і смачними. Приємного апетиту.