Окрошка на квасі за класичними рецептами

Окрошка з гірчицею

Холодний суп з квасом виходить дуже ситним, смачним і освіжаючим. У жарку погоду він дуже добре тонізує та надає силу організму.

Інгредієнти:

  • свіжі огірки
  • картопля відварна
  • морква варена
  • редис
  • шинка (ковбаса варена, м’ясо)
  • яйця відварні
  • зелень (кріп, цибуля)
  • сіль
  • квас (айран)
  • гірчиця
  • сметана

Спосіб приготування:

Всі підготовчі роботи ми все знаємо і зробимо все правильно.

Промити овочі під проточною водою; потім відварити картоплю, моркву і яйця до готовності. Потім їх остуджуємо. Очищаємо і дрібно нарізаємо.Всі продукти перекладаємо в зручну чашу. Додаємо туди ж сметану, гірчицю.

Все перемішуємо. Підсолюємо за смаком. Вливаємо квас або замінити айраном.

Густоту регулюємо самі. Даємо 30 хвилин страві настоятися в прохолодному місці. Приємного апетиту.