Рецепт окрошки без редиски
Цю страву можна готувати з ковбасою, м’ясом, грибами. В якості бульйону використовується кефір, мінералка, квас. Останній компонент найкраще домашній на житньому хлібі. Його лікувальні властивості відомі з дуже давніх часів.
Інгредієнти:
- квас
- яйця
- середніх свіжих огірка
- ковбаса варена (м’ясо)
- картопля
- зелень (цибуля, петрушка)
- сіль
- сметана
Спосіб приготування:
Моєму картоплю відварюємо його в мундирі до готовності в підсоленій воді. Також чинимо і з яйцями. Варимо їх в круту. Потім готові продукти остуджуємо і очищаємо.
Ковбасу, огірки, очищений картопля, яйця нарізаємо невеликими рівними шматочками.
Зелень дрібно рубаємо. Всі інгредієнти викладаємо у велику каструлю або відразу в порційні тарілки.
Перемішуємо, солимо, перчимо за смаком. Додаємо домашній квас або покупної на свій вибір. Заправляємо сметаною. Запрошуємо до столу своїх домочадців. Приємного апетиту!