Окрошка на квасі з майонезом і гірчицею
Така подача холодного супу дуже смачно виглядає і додає апетит. Гірчицю і додає майонез кожен персонально. У загальну не бажано вливати, так як будемо орієнтуватися на маленьких шанувальників цього супу.
Інгредієнти:
- свіжі огірки
- редис
- ковбаса варено-копчена (ковбаса варена)
- яйця відварні
- зелень (кріп, цибуля, петрушка, кінза)
- сіль
- квас
- гірчиця
- майонез
Спосіб приготування:
Промиємо овочі під краном і обсушим.
У овочів обрізаємо кінчики. Заетм всі підготовлені компоненти нарізаємо дрібними квадратиками. Намагаємося,щоб нарізка була однакового розміру.
Потім перевантажуємо всі подрібнені продукти у велику глибоку ємність. Гарненько перемішуємо.
Яйця відварюємо до готовності яйця. Потім очищаємо і ріжемо навпіл вздовж від гострого кінчика до тупого.
У кожну тарілочку розкладаємо по дві половинці яйця. Солимо, перчимо і подаємо до столу. Заправку майонез і хрін подаємо окремо до страви. Приємного апетиту.