Окрошка на квасі за класичними рецептами

Окрошка на квасі з майонезом і гірчицею

Така подача холодного супу дуже смачно виглядає і додає апетит. Гірчицю і додає майонез кожен персонально. У загальну не бажано вливати, так як будемо орієнтуватися на маленьких шанувальників цього супу.

Інгредієнти:

  • свіжі огірки
  • редис
  • ковбаса варено-копчена (ковбаса варена)
  • яйця відварні
  • зелень (кріп, цибуля, петрушка, кінза)
  • сіль
  • квас
  • гірчиця
  • майонез

Спосіб приготування:

Промиємо овочі під краном і обсушим.

У овочів обрізаємо кінчики. Заетм всі підготовлені компоненти нарізаємо дрібними квадратиками. Намагаємося,щоб нарізка була однакового розміру.

Потім перевантажуємо всі подрібнені продукти у велику глибоку ємність. Гарненько перемішуємо.

Яйця відварюємо до готовності яйця. Потім очищаємо і ріжемо навпіл вздовж від гострого кінчика до тупого.

У кожну тарілочку розкладаємо по дві половинці яйця. Солимо, перчимо і подаємо до столу. Заправку майонез і хрін подаємо окремо до страви. Приємного апетиту.